Honderdtal seizoenkaarten voor zorgpersoneel Zuyderland

Het zal niemand zijn ontgaan: de enorme werkdruk die het personeel in de zorg voor de kiezen kreeg met de uitbraak van het coronavirus. In de afgelopen maanden ontstond het idee om iets terug te doen. Dankzij het succesvolle Club Heroes initiatief kon Fortuna Sittard vrijdag een honderdtal seizoenkaarten overhandigen, welke ten goede zullen komen aan medewerkers van Zuyderland. 

“Zuyderland is ontzettend dankbaar voor dit prachtige gebaar,” aldus Roel Goffin, lid van de Bestuursraad van Zuyderland. “We zien deze seizoenkaarten als een bijzondere beloning voor onze medewerkers, die een heftige periode achter de rug hebben. Niet alleen in het ziekenhuis, maar ook in de zorgcentra, thuiszorg en huishoudelijke hulp. De actie getuigt bovendien van grote maatschappelijke betrokkenheid. Daar zijn we Fortuna Sittard dan ook zeer erkentelijk voor.”

Ivo Pfennings, algemeen directeur van Fortuna Sittard en een van de oud-spelers die het initiatief omarmde: “Dit is het minste wat we konden doen voor de zorgmedewerkers uit de regio. Er is ontzettend veel van ze gevraagd in een periode dat je het liefst je naasten dichtbij hebt. Het is dan mooi dat we als Fortuna Sittard iets terug kunnen doen voor hen die voor ons klaarstonden toen het nodig was.” 

Fortuna Sittard wil via deze weg alle supporters, partners, (oud) Fortunezen en medewerkers bedanken voor hun bijdragen aan het initiatief.