Hekkelman advocaten I notarissen wedstrijdpartner tegen nec

Hekkelman is tijdens de thuiswedstrijd van vanavond tegen N.E.C. Nijmegen onze trotse wedstrijdpartner.

Al meer dan 30 jaar werkt Hekkelman – in zowel de advocatuur als het notariaat – aan heldere oplossingen. Ontstaan vanuit onze drive om resultaatgericht, samen met klanten, een duidelijke en optimale uitkomst te creëren. Hoe moeilijk of makkelijk de vraag ook is.

We geloven dat het vakgebied meer omvat dan excellente kennis. Vandaar dat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel staat. Door inzicht te geven in het proces, onze denkwijze en de bijhorende stappen bieden wij oplossingen die klanten begrijpen en die van blijvende waarde zijn. Onze diepe en brede kennis van zaken maar zeker ook onze vindingrijkheid maken dat we ook in complexe vraagstukken waardevolle oplossingen creëren.

Wij zijn er trots op dat Christiaan Donners niet alleen als fan maar ook als lid van de Raad van Commissarissen aan Fortuna Sittard is verbonden. Al bijna 15 jaar werkt Christiaan als advocaat bij Hekkelman. In zijn werk streeft hij elke dag naar snelle, heldere en waardevolle oplossingen voor ondernemers. Diezelfde drive waar zijn klanten altijd op kunnen rekenen, kenmerkt Christiaan ook in zijn werk voor Fortuna Sittard. En misschien nog wel een beetje meer.

Duidelijk Hekkelman.

www.hekkelman.nl