GA MET KORTING NAAR DE EDIVISIE FINALs

De eDivisie nadert zijn einde. Op zaterdag 15 februari 2020 strijden de eSporters van verschillende clubs om het Nederlands Kampioenschap FIFA20 en €50.000,- aan prijzengeld. Voor de finale van de eDivisie wordt het AFAS Live omgebouwd tot het grootste FIFA-stadion ter wereld en jij kan er met een mooie korting bij zijn!

Reguliere tickets voor het evenement zijn te bestellen via de website van eDivisie en kosten €15,00 euro. Met de unieke kortingscode van Fortuna Sittard ontvang je als supporter van de club 20% korting. Deze actie loopt nog tot vrijdag 24 januari. De kortingscode: EDIVFOR2020.

Fortuna Sittard maakt op dit moment nog kans op een plek in de felbegeerde finale. Marc Groenland en Jason Glas eindigden op een knappe zesde plek in de reguliere competitie, waarmee zij zich eenvoudig verzekerden van een plek in de play-offs. Groenland en Glas moeten met de collega’s van Willem II afrekenen om bij het evenement aanwezig te mogen zijn.

Naast het speelprogramma worden verschillende activiteiten georganiseerd in de FIFAZONE. Zo worden er onder meer ‘meet & greet’-sessies georganiseerd en kun je het opnemen tegen eDivisie-spelers en vrienden.

Wil jij er bij zijn? Bestel dan snel jouw tickets op www.edivisie.nl/finals/