Steun de Fortuna Vrouwen op bezoek bij koploper Fc twente

Op zondag 11 december staan voor de Fortuna Vrouwen de laatste wedstrijd van 2022 op het programma. De ploeg van hoofdtrainer Roger Reijners gaat deze middag op bezoek bij koploper en regerend landskampioen FC Twente. Met 19 punten uit de laatste zeven wedstrijden betekent dit duel voor de Fortuna Vrouwen een ware topper in de strijd om de koppositie in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De wedstrijd tegen FC Twente wordt zondag 11 december afgetrapt om 16.45 uur op sportpark Het Diekman.

Buscombi

Om de Fortuna Vrouwen te steunen tijdens deze topwedstrijd wordt in samenwerking met het Fortuna Supporters Collectief een buscombi georganiseerd naar Enschede. Voor slechts €20,- is het mogelijk om een ticket aan te schaffen voor deze buscombi. De totale capaciteit voor de uitwedstrijd tegen FC Twente bestaat uit 100 bezoekers. De kaartverkoop voor de buscombi loopt tot vrijdag 9 december, 12.00 uur. 

DISCLAIMER: de buscombi rijdt enkel bij een minimaal aantal bestelde tickets. Heb jij een ticket voor de buscombi besteld en rijdt de bus niet? In dat geval krijg je uiteraard het aankoopbedrag terug. Hier wordt je uiterlijk vrijdagmiddag 9 december over geïnformeerd. 

Vrij vervoer

Het is tevens mogelijk om met vrij vervoer af te reizen naar Enschede. Een los ticket voor deze wedstrijd kost €5,- en hoeft niet van te voren worden gereserveerd. Een los ticket kan worden aangeschaft bij sportpark Het Diekman.