Fortuna Vrouwen Memberships nu verkrijgbaar

Een historisch seizoen voor Fortuna Vrouwen staat voor de deur. Het gloednieuwe elftal start op vrijdag 16 september aan het Eredivisie-seizoen, de eerste in de clubgeschiedenis. De ploeg van hoofdtrainer Roger Reijners debuteert met een uitwedstrijd tegen Ajax. Op zondag 25 september speelt Fortuna Vrouwen de eerste thuiswedstrijd tegen Feyenoord. 

Fortuna Vrouwen hoopt natuurlijk zoveel mogelijk supporters te mogen verwelkomen om er samen een mooi debuutseizoen van te maken. Daarom mogen alle supporters met een Fortuna Membership voor het seizoen 2022/2023 de thuiswedstrijden in de competitie gratis bezoeken. Deze memberships zijn nog tot 1 september beschikbaar via de Fortuna Membershippagina en geven je tevens toegang tot de thuiswedstrijden van Fortuna.

fortuna Vrouwen membership

Voor wie enkel naar de wedstrijden van Fortuna Vrouwen wil, kan een Fortuna Vrouwen Membership aanschaffen. De verkoop van deze seizoenkaarten gaat om 12:00 uur van start. Deze memberships zijn tot eind september aan te schaffen via Mijn Fortuna

Net zoals bij het Fortuna Membership ontvang je ook bij het Vrouwen Membership diverse voordelen. Zo heb je niet alleen toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden, maar ontvang je ook 5% korting op de catering in het stadion en 10% korting op de merchandise in de fysieke fanshops.

De memberships zijn verkrijgbaar voor de Oost-tribune. In het bestelproces dien je wel een stoel te selecteren, maar bij de wedstrijden van de Fortuna Vrouwen geldt dat alle stoelen ongeplaceerd zijn. Dit houdt in dat je geen vaste stoel hebt en je op iedere gewenste stoel op de Oost-tribune plaats kunt nemen.

PRIJZEN

0 t/m 12 jaar
13 t/m 20 jaar
21 t/m 66 jaar
67+ 

€10,00
€20,00
€35,00
€30,00