Fortuna U21 gaat met maximale score kampioensduel in

Een mooie kans doet zich voor voor het hoogste jeugdteam van de Fortuna Academy. Fortuna U21 kan zich zaterdag tot kampioen kronen van de najaar competitie in Divisie 4B. Het elftal van hoofdtrainer Gino Facenna heeft dankzij de ongeslagen status (33 uit 11) aan een punt voldoende om achtervolger FC Eindhoven op een niet te overbruggen achterstand te zetten.

Afgelopen zaterdag boekte de U21 een zwaarbevochten 1-2 overwinning op provinciegenoot MVV Maastricht, al zal ook met een schuin oog gekeken zijn naar de verrichtingen in Eindhoven. De Brabanders wonnen overtuigend (11-0) van Spartaan ’20, waardoor het kampioensfeest nog moet worden uitgesteld. Diezelfde Rotterdamse vereniging is komende zaterdag de opponent voor Fortuna U21. De wedstrijd wordt gespeeld op het complex van R.K.V.V. Vaesrade. De aftrap is om 14:00 uur. 

Het zijn ook spannende weken voor Fortuna U18 en Fortuna U16. Beide ploegen maken nog kans op een kampioenschap. De U18 bezet een tweede plaats, één punt achter koploper Helmond Sport. Beide ploegen treffen elkaar op de laatste speeldag. De U16 staat drie punten los op SC t’ Zand én heeft nog een wedstrijd tegoed. In de eerstvolgende speelronde (3 december) kan het goede zaken doen, dan staan beide ploegen tegenover elkaar. Bij een overwinning verzekert de ploeg van Ahmed Ammi zich van het kampioenschap.