Fortuna Talentendagen voor spelers uit 2012 en 2013

Fortuna Sittard organiseert in september de eerste editie van de Fortuna Talentendagen voor talentvolle spelers die zijn geboren in 2012 en 2013. In twee dagen krijg je de kans om de jeugdscouts van de club te overtuigen van jouw kwaliteiten. Ben jij overtuigd van jouw voetbalskills? Lees dan snel verder!

De talentendagen staan onder leiding van enkele gecertificeerde trainers uit de eigen Fortuna Sittard Academy. Tevens zullen er diverse jeugdscouts langs het veld staan om jouw voetbalkwaliteiten. Wie weet ben jij wel de volgende speler in het rijtje met Fortunezen die doorgroeide naar internationale voetbalsterren.

De kosten voor deelname aan de Fortuna Talentendagen bedragen €50,00. Voor dit bedrag ontvang je een goodiebag met onder meer jouw tenue voor tijdens de dagen. Er zijn in totaal 35 plaatsen beschikbaar per blok, dus zorg dat je er snel bij bent! Want vol=vol. De talentendagen vinden plaats op het sportcomplex van V.V. Sittard. Inschrijven kan tot 25 augustus 2021, 20:00 uur. 

Blok 1: 5 september en 12 september van 09:30 – 11:00 uur
Blok 2: 19 september en 26 september van 09:30 – 11:00 uur

Hoe schrijf ik me in?

Om deel te nemen aan de Fortuna Talentendagen dien je onderstaand formulier volledig in te vullen. Na ontvangst van het formulier zal vanuit de Fortuna Sittard Academy contact worden opgenomen, waarbij het proces van betaling zal worden gedeeld. Na ontvangst van de betaling wordt jouw deelname bevestigd. 

Inschrijven voor de Fortuna Talentendagen!

Inschrijven is niet meer mogelijk.