Fortuna Sittard voegt Paul Gladon toe aan de selectie

Fortuna Sittard en Paul Gladon hebben elkaar gevonden in een overeenkomst tot het einde van het seizoen. De 29-jarige spits sluit transfervrij aan nadat zijn avontuur bij FC Emmen in de zomer ten einde kwam. De aanvaller gaat spelen met rugnummer 11.

Gladon stond de afgelopen dagen al op het trainingsveld in Sittard. “Ik ben hier meteen goed ontvangen,” aldus de nieuwkomer. “Het heeft ervoor gezorgd dat ik direct een goed gevoel had bij mijn overstap naar Sittard. Je ziet dat de club de afgelopen periode geinvesteerd heeft in de faciliteiten, die zien er goed en verzorgd uit. Er staat een sterke groep, een waar ik graag onderdeel van uitmaak. Zeker nu de supporters weer deels terugkeren in de stadions kijk ik uit naar de komende periode.”

Daarmee slaat Fortuna Sittard ook na het verstrijken van de transferdeadline toe. Sjoerd Ars: “Met Paul halen we een speler in huis die ons met name in de eindfase van een wedstrijd extra mogelijkheden geeft. Hij heeft een fitte en positieve indruk achtergelaten de afgelopen dagen en we hopen dat hij een positieve bijdrage gaat leveren om onze doelstelling te verwezenlijken.

Fortuna Sittard is de vijfde Eredivisionist voor Gladon. In totaal speelde de aanvaller 105 wedstrijden op het hoogste niveau van Nederland en 83 in de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast maakte de Hoofddorper uitstapjes naar Wolverhampton Wanderers en Sint-Truiden.