Fortuna Sittard-tenue nu ook voor wielrenners

Supporters en sponsoren van Fortuna Sittard kunnen hun clubliefde nu ook op de fiets tonen. In samenwerking met Rogelli Sportswear lanceert de eredivisionist een prachtig groen-geel wielertenue.

Maarten van Alphen is trots dat de kwaliteitskleding van Rogelli Sportswear vanaf heden in Zuid-Limburg op de weg te zien. “Wij zijn erg trots dat we deze kleding hebben mogen realiseren samen met een mooie grote club als Fortuna Sittard. Wij willen iedereen laten genieten van het wielrennen en wij geloven dat supporters en sponsoren nog meer genieten van de afstand in een tenue van de club waar ze trots op zijn. Samen nao veure en enjoy the distance!”

Jiry Funke, commercieel manager van Fortuna Sittard: “Limburg is natuurlijk bij uitstek de fietsprovincie van Nederland. Dan is het extra mooi als we dat prachtige glooiende decor kunnen verfraaien met de Fortuna Sittard-geest. De verkoop gaat behoorlijk hard en wij zijn al druk bezig met de tweede badge te bestellen. Wat ons betreft is er een partnership voor de lange termijn geboren.”