Fortuna Sittard start samenwerking met dale carnegie TRAINING

Nederlands
English

Fortuna Sittard start in 2020 een mooie samenwerking met Dale Carnegie Training.  Dale Carnegie Training is al meer dan 100 jaar verantwoordelijk voor het verbeteren van prestaties van individuen en bedrijven over de hele wereld. Door het geven van professionele trainingen en workshops zorgen zij voor significante verbeteringen, waarbij zij altijd uitgaan van de visie: echte transformatie begint vanbinnen.

Fortuna Sittard en Dale Carnegie Training hebben elkaar gevonden in een samenwerking waarbij Fortuna Sittard gaat profiteren van de diverse opleidingstechnieken die Dale Carnegie Training te bieden heeft. Zo zullen de medewerkers van de club diverse trainingen krijgen, waarmee zij hun eigen prestaties kunnen verbeteren en daarmee ook die voor de club. Ook zal Dale Carnegie Training een workshop gaan organiseren voor alle Business members van Fortuna Sittard, waarmee de partners van de club een unieke ervaring gaan beleven die ze daarna kunnen gebruiken bij hun eigen onderneming of werkgever.

Ivo Pfennings is verheugd met de samenwerking: “Wij beschikken met Fortuna Sittard over een jong team aan werknemers die allen erg leergierig zijn. Ik ben dan ook blij dat Dale Carnegie hen van specifieke trainingen gaat voorzien om hen als individuen verder te ontwikkelen. Daarnaast gaan wij onze partners weer een avond aanbieden, waaruit blijkt dat een Membership bij Fortuna Sittard veel meer is dan alleen het bezoeken van voetbalwedstrijden”.

Ook Dhr. Caglayan Bodur, managing partner van Dale Carnegie Nederland, is blij met de samenwerking: “Wij zijn zeer verheugd om onze strategische samenwerking met Fortuna Sittard aan te kondigen, waarmee voetbal en Business hand in hand gaan. De samenwerking bevat dit jaar enkele initiatieven uiteenlopend van trainingen voor personeel tot Business workshops voor de Business members. Deze sessies zullen ervoor zorgen dat deelnemers de skills eigen maken die in de huidige zakelijke markt worden gevraagd en dat met een hoop vertrouwen en enthousiasme. Met meer dan 100 jaar ervaring in de consultancy en het geven van trainingen Dale Carnegie Training is klaar om bij te dragen aan jullie succes.

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23