Fortuna Sittard start onder voorbehoud met kaartverkoop

Fortuna Sittard speelde afgelopen zaterdag voor het eerst sinds lange tijd weer met publiek. Tegen sc Heerenveen werden de spelers gesteund door een gedeeltelijk gevuld stadion, omdat er vanwege de coronamaatregelen 1/3e van de stadioncapaciteit gevuld mocht worden. De eerste geluiden vanuit Den Haag zijn in aanloop naar de nieuwe persconferentie in ieder geval positief, waardoor de club goede hoop heeft om meer supporters te kunnen ontvangen in de volgende thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.  

De wedstrijd tegen de Rotterdammers staat gepland voor vrijdag 18 februari, slechts drie dagen na de persconferentie. Fortuna Sittard kan de steun in deze fase van het seizoen goed gebruiken en heeft zodoende besloten de kaartverkoop naar voren te halen. Dit geeft iedereen de gelegenheid om tijdig te beschikken over een kaart voor de belangrijke wedstrijd tegen Sparta. 

MEMBERS (SEIZOENKAARTHOUDERS)

Op basis van de geluiden uit Den Haag wordt er in eerste instantie van uitgegaan dat er een versoepeling wordt doorgevoerd naar het protocol dat aan het begin van het seizoen van toepassing was. Een protocol waarbij 2/3e van het stadion mag worden gevuld. Met dit protocol is het voor de members (seizoenkaarthouders) NIET meer nodig een ticket te reserveren zoals tegen sc Heerenveen, maar mogen ze op vertoon van de fysieke seizoenkaart (DIGICARD) weer naar binnen.

GRATIS EXTRA KAART VOOR MEMBERS

Om onze trouwe members te bedanken voor hun steun, ondanks de lege stadions, willen we alle members de gelegenheid geven om gratis iemand mee te nemen naar deze wedstrijd. Samen met jullie steun gaan we de strijd aan voor opnieuw drie zeer belangrijke punten.

Iedere member (seizoenkaarthouder) ontvangt via de mail één kortingsvoucher, waarmee een gratis extra ticket kan worden aangeschaft via Mijn Fortuna. De kaartverkoop start donderdag 10 februari om 10.00 uur. De code van de voucher dient vervolgens te worden ingevuld op de betaalpagina. Voor de actie geldt: vol = vol en voor deze wedstrijd geldt GEEN clubcard-verplichting.

SYMPATHISANTEN

De actie van de gratis extra kaart geldt ook voor de sympathisanten van Fortuna Sittard.  Zij zullen donderdag 10 februari van de contactpersoon een mail ontvangen met meer informatie hoe zij de gratis kaart kunnen aanvragen. Uiteraard geldt ook hier dat dit enkel mogelijk is als er inderdaad versoepelingen worden aangekondigd a.s. dinsdag. 

LOSSSE KAARTVERKOOP

Naast de actie voor de members en sympathisanten is het vanaf donderdag 10 februari 10.00 uur ook mogelijk om losse tickets aan te schaffen. Hierbij geldt ook dat deze tickets enkel geldig zullen zijn als de maatregelen het toelaten. Mocht de 1/3e bezetting gehandhaafd blijven, zullen de tickets komen te vervallen en zal het geld woensdag 16 februari worden teruggestort. Binnen 5 – 10 werkdagen staat het geld dan weer op jouw rekening.

Disclaimer

Een belangrijke disclaimer is dat bovenstaande acties en informatie afhankelijk is van de maatregelen, zoals die door de overheid worden bepaald. Daarom vervallen alle gratis of aangeschafte tickets voor de wedstrijd op het moment dat de overheid tóch besluit om vast te houden aan de 1/3e bezetting. In dat geval dienen de Members vanaf aanstaande woensdag 16 februari alsnog (kosteloos) een ticket te reserveren, zoals zij eerder ook al deden voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen.

Wij gaan er echter vanuit dat er a.s. dinsdag goed nieuws wordt vermeld in de persconferentie en dat we jullie tegen Sparta Rotterdam in groten getale mogen verwelkomen.