Fortuna Sittard Stadion

Fortuna Sittard werkt zijn thuiswedstrijden af in het Fortuna Sittard Stadion. Het stadion werd in november 1999 geopend met een oefenwedstrijd tegen Schalke ’04. Daarmee kwam er definitief een eind aan het De Baandert-tijdperk. Het stadion heeft een maximale capaciteit van 12.800 zitplaatsen. 

Bezoekersinformatie

Voor wie een bezoek wil brengen aan Fortuna Sittard is het hoofdgebouw geopend tijdens kantooruren. Het is hierbij verplicht je te melden bij de receptie. De receptie is tijdens werkdagen (maandag t/m vrijdag) geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Het is zonder toestemming niet mogelijk om andere ruimtes in het stadion te bezoeken. 

Het Fortuna Sittard Stadion beschikt over diverse multifunctionele ruimtes, welke ook in te zetten zijn voor externe evenementen. Een luxe skybox, een moderne vergaderruimte of een plek met zicht op het veld; er zijn voldoende unieke plekken binnen de muren van het stadion. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via events@fortunasittard.nl

Bezoekersadres

Fortuna Sittard Stadion
Milaanstraat 120
6135 LH Sittard
Nederland

Bereikbaarheid

Het Fortuna Sittard Stadion heeft een centrale ligging ten opzichte van grote uitvalswegen als de N276, de N294 en de A2.  Hierdoor is het zeer gemakkelijk te bereiken met de auto. Met een parkeergarage onder het stadion en diverse omliggende parkeergelegenheden is een bezoek aan het stadion gemakkelijk te realiseren.

Parkeren

Er geldt een algemeen parkeerverbod op Bedrijvenstad Fortuna, het gebied rondom het stadion. Dit betekent dat er extra wordt gehandhaafd op foutparkeren. Voorkom onnodige boetes en maak dus gebruik van een van de parkeergelegenheden in de directe omgeving van het stadion. Hieronder is een plattegrond terug te vinden met de parkeervelden rondom het stadion.

Tarieven op wedstrijddagen:
– P1: sponsoren
– P2 en P3: niet beschikbaar
– P4: €5
– P5: €3,00
– Sabic: €3,00

FS_uitgebreide_plattegrond_Parking1-5 - 2500pixels 2.0

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is het Fortuna Sittard Stadion goed bereikbaar. Er rijden verschillende buslijnen vanaf treinstation Sittard naar het stadion. Kies voor bushalte Parijsboulevard/Stadion of bushalte Sportzone.
Vanaf deze haltes is het enkele minuten lopen naar het stadion.