Fortuna sittard spelers scoren nieuwe seizoenkaartEN

Afgelopen dinsdag werden diverse supporters verrast met een bezoekje van een selectiespeler. Zo gingen zij dinsdag namelijk op pad met het doel om seizoenkaarthouders van het seizoen 2019-2020 te laten verlengen. Het werd uiteindelijk een uitermate geslaagde dag, waarbij een hoop supporters de kaart verlengde en daarnaast even konden bijpraten met één van hun helden.

Dinsdagmiddag stonden tien mini-coopers van Keram & DLM in de rij van de wasstraat van Zuiver Sittard.  De prachtige mini-coopers werden namelijk nog even grondig gepoetst alvorens deze richting de supporters reden.  Door de corona maatregelen kon er in iedere auto slechts één speler en één werknemer/bestuurslid plaatsnemen, maar dit kon de pret niet drukken. Menig huishouden was namelijk thuis en zij konden de spontane actie erg waarderen.

Bij de bezoekjes konden de kinderen op gepaste afstand op de foto of kon er zelfs een balletje worden getrapt in de tuin. Uiteindelijke werden er talloze seizoenkaarten direct verlengd en een hoop toezeggingen gedaan de kaart in een later stadium alsnog te verlengen. De kaarten zijn direct bij het totaal aantal verkochte seizoenkaarten opgeteld en inmiddels is op de pagina www.fortuna2021.nl het totale aantal te zien. Laten we er samen voor zorgen dat deze teller de komende periode flink gaat toenemen en we hiermee de club gezond houden.

#SAMENNAOFORTUNA