Fortuna Sittard speelt uitwedstrijden weer in het groen

Het was een lange zit voor de die-hards die een pre-order hadden geplaatst op het nieuwe uitshirt. Inmiddels hebben de eerste berichten van supporters die (een deel van) de mysterybox hebben ontvangen ons bereikt. Het is dan ook tijd om het design van het nieuwe uittenue voor iedereen kenbaar te maken.

Fortuna Sittard valt voor de uitwedstrijden terug op het historische groen, de kleur waarin diverse successen werden behaald en gevierd. Het was tevens een wens vanuit een deel van de supportersschare om terug te keren naar het vertrouwde groen. Het shirt is verfraaid met de plattegrond van Sittard, waarbij het centrum van de stad rondom de hartstreek is geplaatst. Op deze manier spelen de spelers in het nieuwe tenue altijd met de stad op het hart. De achterkant is donkergroen om de rugsponsor, naam en rugnummer optimaal te laten uitkomen.

Momenteel zijn we nog in afwachting van een deel van de levering, waardoor niet alle nieuwe shirts vanaf vandaag in de webshop te verkrijgen zijn. Het leeuwendeel van de thuis- en uitshirts zijn vanaf nu online te bestellen in onze webshop. Het derde shirt zal naar alle waarschijnlijkheid op korte termijn volgen. Het moment van fysieke verkoop zal samenhangen met de opening van de nieuwe fanshop in het centrum en zal op korte termijn bekend worden.