Fortuna Sittard sluit partnership met Voetbaldrukker

Een mooie ontwikkeling rondom thuisduels van Fortuna Sittard: het programmaboekje keert terug in het stadion! Tijdens RKC Waalwijk worden supporters en sponsoren voor het eerst sinds lange tijd weer getrakteerd op groen-geel leesvoer over de naderende confrontatie. Dit alles vloeit voort uit het partnership dat Fortuna Sittard is aangegaan met Voetbaldrukker. 

Ivo Pfennings, algemeen directeur van de Sittardse eredivisionist, is in zijn nopjes met de deal: “De afgelopen jaren zijn we steeds meer gaan inzetten op het digitale vlak, maar een mooi vormgegeven programmaboekje blijft toch een absolute toevoeging in onze beleving. Wat dat betreft zijn we ontzettend blij met het partnership met Voetbaldrukker. De gesprekken met eigenaar/directeur Rob Peeters verliepen soepel en eigenlijk waren we er snel uit. Ik kijk uit naar de eerste editie!”

Rob Peeters: “Voetbaldrukker is een jong en dynamisch bedrijf. In november 2018 zijn wij met dit concept begonnen. Wij verzorgen op dit moment voor verschillende clubs in de Eredivisie, Keukendivisie, Tweede en Derde Divisie de programmaboekjes en presentatiemagazines. Adverteerders hebben de mogelijkheid om hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij sponsoren en toeschouwers in het stadion. Daarnaast ontvangt de club van Voetbaldrukker een financiële vergoeding van elke geplaatste advertentie. De opmaak en de druk zijn in handen van de Voetbaldrukker. Wij zijn enorm trots met de samenwerking die wij zijn aangegaan met Fortuna Sittard en kijken uit naar een mooie en langdurige samenwerking!”

Wil jij ook jouw bedrijf onder de aandacht brengen in het nieuwe programmaboekje van Fortuna Sittard? Neem dan contact op met Voetbaldrukker via info@voetbaldrukker.nl of via 06 – 15 13 69 06

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23