Fortuna sittard sluit langdurig partnerschap af met opinsta

Fortuna Sittard en Opinsta starten vanaf dit seizoen met een 3-jarige samenwerking. Opinsta is gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen middels technische implementaties. Bij Fortuna Sittard zal het bedrijf zich gaan inzetten om de communicatie met vrijwilligers en stewards middels een applicatie te verbeteren en beter te structureren.

Fortuna Sittard is erg blij met het partnerschap dat is gesloten met Opinsta. “Na enkele zeer constructieve gesprekken zijn wij ervan overtuigd dat Opinsta een positieve bijdrage gaat leveren aan onze organisatie op de wedstrijddagen. Communicatie is cruciaal en met de mobiele applicatie die Opinsta voor ons gaat faciliteren kunnen wij straks eenvoudig alles communiceren en tegelijkertijd ook registreren wat er mis ging. Dit is belangrijk bij de evaluatie en bij het optimaliseren van onze processen” aldus Ryanne Joosten medewerkster Facilitair en Veiligheidszaken. 

Daniel Kong, Head of Business Development, is ook verheugd met de samenwerking. “Wij als Opinsta zijn erg enthousiast met het strategisch partnerschap dat is gesloten en wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met Fortuna Sittard de applicatie verder kunnen ontwikkelen. Ons doel is om het bestaande platform, dat klanten zoals Emirates Airline en Virgin Train reeds heeft geholpen om duizenden euro’s te besparen, te verbeteren en het betaalbaar te maken voor evenementen in alle lagen van de maatschappij. Wij kijken uit naar het partnerschap voor de komende drie jaar en hopelijk nog vele extra jaren.”

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23