Fortuna presenteert thuisshirt seizoen 2021/2022

Het geduld van menig supporter werd op de proef gesteld, maar het wachten is voorbij. Fortuna Sittard presenteerde vrijdag via het exclusieve PreSeason-boekje het nieuwe thuistenue. De spelers betreden komend seizoen het speelveld in een geel shirt, verfraaid met enkele groene en witte details. 

Net als alle voorgaande jaren vormt geel de basis voor het nieuwe ontwerp. In verhouding met voorgaande seizoenen is gekozen om de groene details meer terug te laten komen in het bovenstuk. Voor de afwisseling is gekozen hier subtiele witte strepen aan toe te voegen. De bekende groene broek en gele sokken maken het thuistenue voor het seizoen 2021/2022 compleet.

PRE-ORDEREN THUISSHIRT 2021/2022

Vanaf volgende week zal het mogelijk zijn om het thuisshirt te pre-orderen. Hiermee verzeker jij je direct van de gewenste maat voor het nieuwe thuisshirt. Naar verwachting worden de shirts binnen 2-3 weken bij de club geleverd. Na aankomst worden de shirts direct verstuurd naar de mensen die deze hebben besteld. Volgende week zal hierover meer informatie beschikbaar komen en zal de pre-order via onze webshop in te dienen zijn.