Fortuna Sittard presenteert tenues voor seizoen 2020/2021

Het was even wachten, maar de tenues voor komend seizoen zijn bekend. De afgelopen dagen presenteerde Fortuna Sittard het thuis-, uit- en keeperstenue voor het seizoen 2020/2021. Het thuisshirt bleef traditiegetrouw in het geel en groen, terwijl bij het uitshirt werd gekozen voor blauw en oranje. Hieronder is meer informatie te vinden over alle nieuwe tenues.

THUISTENUE

Het thuistenue is dit seizoen in een woord te omschrijven: strak. Het shirt doet nog het meeste denken aan het shirt uit het promotieseizoen, waarbij enkel de accenten in het groen terugkeren. Een unieke twist in het tenue voor komend seizoen is het watermerk van het Fortuna Sittard logo, welke rechtsonder op het shirt te vinden is. De groene broek en gele sokken maken het tenue compleet.

Het thuistenue is vanaf woensdag 19 augustus tussen 15.00 en 18.00 uur te koop in de fanshop en vanaf 18.00 uur in de webshop. Zowel het shirt als het broekje zijn verkrijgbaar vanaf maat 116 t/m 4XL. De verkoopprijs zijn respectievelijk €55,00 voor het shirt en €12,50 voor het broekje. Ook zullen de gele sokken op aanvraag te verkrijgen zijn in de fanshop om zo het complete tenue te kunnen aanschaffen.

UITTENUE

Bij het uittenue is dit seizoen gekozen voor een flitsende en frisse uitstraling. Waar in het vorige seizoen nog werd gekozen voor wit en zwart, voetbalt Fortuna Sittard dit seizoen zijn uitwedstrijden in een donkerblauw shirt met fel oranje accenten. Het shirt is qua design een-op-een hetzelfde als het thuisshirt, wat betekent dat ook hier het watermerk van het logo in het shirt terugkomt. Een fel oranje broek en sokken completeren het tenue. 

Het uittenue is vanaf woensdag 26 augustus tussen 15.00 – 18.00 uur te koop in de fanshop en vanaf 18.00 uur in de webshop. Zowel het shirt als het broekje zijn te verkrijgen in de maten 116 t/m 4XL. De verkoopprijs zijn respectievelijk €55,00 voor het shirt en €12,50 voor het broekje. Ook zullen de oranje sokken op aanvraag te verkrijgen zijn in de fanshop om zo de mogelijkheid te bieden om het gehele tenue aan te schaffen.

KEEPERSTENue

Dit seizoen is het ook mogelijk om de keepertenues aan te schaffen. In het seizoen 2020/2021 zullen de keepers aantreden in de kleuren van de Nederlandse vlag, waarbij de rode variant als primair shirt dient. In tegenstelling tot de shirts van de veldspelers, heeft het keeperstenue geen watermerk. Het broekje en de sokken hebben dezelfde kleur als het shirt.

De keeperstenues zijn vanaf 2 september tussen 15.00 – 18.00 uur te verkrijgen in de fanshop en vanaf 18.00 uur in de webshop van Fortuna Sittard. De prijs voor het keepersshirt zal €45 bedragen en de prijs voor het broekje bedraagt €12,50. Verder komen de maten van het shirt en de broek overeen met die van het thuis- en uittenue. Ook de sokken van de keeperstenues zullen op aanvraag te verkrijgen zijn in de fanshop.