Digitale Nieuwjaarsreceptie 2022

Aankomend weekend trapt Fortuna Sittard het jaar 2022 officieel af met de thuiswedstrijd tegen AZ. Ondanks de afwezigheid van jullie support op de tribunes, willen wij graag ook samen met jullie het nieuwe jaar inluiden. Daarom organiseert Fortuna Sittard op dinsdag 25 januari om 20:00u een nieuwjaarsreceptie. Helaas is het ook dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk om deze bijeenkomst in het stadion te organiseren. Hierdoor vindt de bijeenkomst digitaal plaats, zodat iedereen vanuit thuis dit event kan bijwonen. 

programma

Tijdens deze nieuwjaarsreceptie, die +/- 1 uur zal duren, zullen verschillende sprekers aanschuiven. De opening van de avond wordt verzorgd door onze algemeen directeur Ivo Pfennings. Hierna sluiten ook een aantal selectiespelers aan en zij zullen worden geïnterviewd waarbij ook supportersvragen worden behandeld.  Jouw vraag kun je via onderstaande button insturen. De vier meest interessante vragen zullen worden behandeld in de uitzending!

Stel hier jouw vraag

Wil jij graag een vraag stellen aan een van de aanwezige spelers? Je hebt tot vrijdag 21 januari (12:00 uur) de tijd om jouw vraag in te sturen. Stel je vraag via onderstaande button en wie weet wordt deze behandeld in de uitzending!

communicatie kanalen

De livestream is te volgen via:


Wij hopen jullie allemaal online te mogen begroeten tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 25 januari.