Fortuna Sittard organiseert quiz exclusief voor members

Op maandag 20 december organiseert Fortuna Sittard een exclusieve quiz voor zijn members. In verband met de huidige coronamaatregelen mogen we onze supporters niet verwelkomen bij de laatste thuiswedstrijd van 2021, desondanks willen wij graag samen het jaar op een positieve en leuke manier afsluiten! Met de Fortuna Sittard Quiz krijg je de kans om jouw algemene- en clubkennis te testen.

Fortuna Sittard Quiz

De quiz bestaat in totaal uit 40 vragen. Uiteraard gaan een deel van de vragen over Fortuna Sittard, maar ook jouw algemene voetbalkennis wordt op de proef gesteld. Tot slot komen er ook nog een aantal niet voetbal gerelateerde vragen aan bod, zodat de quiz toegankelijk is voor het hele gezin!

Een team mag bestaan uit maximaal 4 spelers. Uiteraard is het ook mogelijk om in een kleinere samenstelling of individueel deel te nemen aan de quiz. Het is NIET nodig om je op voorhand op te geven voor de quiz, want iedereen ontvangt vrijdag een persoonlijk bericht met hierin een link voor deelname.

Prijzen

Uiteraard zijn er ook diverse prijzen te winnen bij deze quiz. Denk hierbij aan een ultiem fanpakket t.w.v. €400, een seizoen lang €20 cateringtegoed bij iedere competitiewedstrijd in het Fortuna Sittard Stadion, twee gratis seizoenkaarten voor het seizoen 2022/23, diverse dinerbonnen en nog veel meer mooie prijzen.

LET OP: Dit zijn geen individuele prijzen, maar prijzen per team.

Data

Kinder Quiz

Maandag 20 december 2021
Start livestream om 17:30 uur (inloop)
Start Quiz om 17:45 uur
Duur: ongeveer 45 minuten

Quiz VOLWASSENEN

Maandag 20 december 2021
Start livestream om 19:00 uur (inloop)
Start Quiz om 19:30 uur
Duur: ongeveer 1,5 uur