Fortuna organiseert programma boordevol voetbalbeleving

Fortuna Sittard zet vol in op een ideale beleving voor alle supporters van de club. Om die woorden kracht bij te zetten, heeft Fortuna Sittard in samenwerking met diverse partijen verschillende activiteiten en initiatieven opgezet. Alle genoemde activiteiten zullen plaatsvinden rondom de wedstrijd tegen Heracles Almelo. De aftrap van dat duel is op zondagmiddag 3 april, om 14.30 uur. In dit overzicht lees jij wat je kan verwachten! 

Kidsplein

Rondom de wedstrijd tegen Heracles Almelo wil Fortuna Sittard haar jongste fans een onvergetelijke dag bezorgen. Daarom zal er ter hoogte van de ticketunit aan de Lissabonlaan een kidsplein worden gerealiseerd. Op dit plein worden meerdere activiteiten opgezet, waarbij je ook nog eens kans maakt op leuke Fortuna Sittard-prijzen! Daarnaast is er de mogelijkheid om op het kidsplein te genieten van een hapje of een drankje.

Pre-party

Net als tegen PEC Zwolle gaan de poorten anderhalf uur voor aftrap open (om 13.00 uur). Tussen 13.00 uur en 14.00 uur staat de dag in het teken van het pre-hour, waarmee je alvast warm kan draaien voor de wedstrijd. Ter hoogte van FRS staat er opnieuw een DJ. De feedback die we naar aanleiding van de vorige pre-party hebben ontvangen, wordt – waar mogelijk – meegenomen in deze tweede editie.

Cateringactie

Gecombineerd met de pre-party is er zondag weer een cateringactie. In het hele stadion is er tussen 13.00 uur en 14.00 uur een actie op diverse drankjes in de catering punten, waarbij je een grote (0,5l) Brand-bier of frisdrank ontvangt voor de prijs van een kleine (0,25l). Om 14.00 uur stopt de DJ met draaien en zal de omroepcabine de muziek overnemen. Dit is tevens het moment dat de actie op consumpties in de grachten komt te vervallen. Zorg dus dat je (ruim) op tijd jouw drankjes bestelt, in ieder geval voordat de DJ stopt met draaien. 

Noot: het is vanaf heden ook mogelijk om (contactloos) te pinnen in de catering punten.

Supportershome

Het supportershome van Fortuna SC zal zowel voorafgaand, als na afloop van de wedstrijd geopend zijn.