Fortuna Sittard opent nieuwe fanshop in centrum van sittard

Fortuna Sittard opende vandaag de nieuwe fanshop in het centrum van Sittard. Daarmee ging een langgekoesterde droom, om het straatbeeld in het stadshart geel en groen te kleuren, in vervulling. De opening werd vrijdag verricht door algemeen directeur Ivo Pfennings.

Ivo Pfennings spreekt van wederom een positieve ontwikkeling rondom de club: “We zijn als club continue opzoek naar verbetering. In de afgelopen periode hebben we meermaals goed nieuws mogen brengen over de voetbalkant, zoals het nieuwe trainingscomplex en de nieuwe kleedkamers. We zijn dan ook verheugd dat we dit keer naar buiten kunnen treden met nieuws over de nieuwe fanshop. De fanshop moet een positieve bijdrage leveren aan het bedienen van onze supporters.” 

Voor het design en de realisatie van de fanshop kon de club terugvallen op de volgende businesspartners: Drawmore, Nikiz Interieurbouw, Smeets Ledlighting, KTS Schreurs, Plabos Afbouwsystemen BV, Maatjes Streetwear en BMM Groen. Wij zijn de partners ontzettend dankbaar voor de bijdrage die ze hebben geleverd en we zijn trots op het eindresultaat. 

Benieuwd naar het resultaat? Kom dan snel een keer langs bij de paradijsstraat 1A in Sittard. Klik hier voor de actuele openingstijden in de opstartperiode.