Fortuna Sittard opent deuren stadion

Na de uitbraak van het Coronavirus werd het stadion op slot gegooid en door de positieve ontwikkelingen van de afgelopen weken kan het stadion vanaf woensdagmiddag 10 juni weer gedeeltelijk haar deuren openen.  Dit zal uiteraard gepaard gaan met strikte Corona-maatregelingen, maar op deze manier bieden wij de supporters weer de kans om naar de fanshop te gaan en de mogelijkheid om de seizoenkaart in het stadion te verlengen.

Seizoenkaart verlengen
Het stadion zal a.s. woensdag voor het eerst weer haar deuren openen. Dit zal vanaf nu iedere woensdag tussen 12.00 – 17.00 uur het geval zijn. Dit zodat supporters toch de mogelijkheid krijgen om hun seizoenkaart in het stadion middels een formulier te verlengen. Op alle overige dagen zal het stadion nog steeds gesloten zijn.

Fanshop
Door de opening van het stadion, zal ook de fanshop vanaf volgende week weer op de woensdag geopend zijn. Hierbij houden we vast aan de vaste openingstijden van 15.00 – 18.00 uur en ook in de fanshop zullen Corono-maatregelingen van kracht zijn om zo de gezondheid van iedereen voorop te stellen. Om de opening van de fanshop te vieren, zullen wij diverse shirts van vorige seizoenen (2018-2019 of ouder) in de aanbieding gooien. Hierbij geldt op=op. Wij willen nogmaals melden dat de Vriendenloterij kaarten niet meer in te wisselen zijn. 

Wij hopen op ieders begrip woensdag en kijken er naar uit jullie weer te mogen ontvangen.