Fortuna Sittard op trainingskamp naar Belek

De selectie van Fortuna Sittard belegt deze winter een trainingskamp in Turkije. De selectie verblijft van 5 tot en met 12 januari in Belek, in de provincie Antalya. Ter plaatse zal een oefenwedstrijd gespeeld worden tegen het Turkse Başakşehir FK uit Istanboel.  

De volledige organisatie van het trainingskamp is in handen van Match PR. Deze organisatie verzorgde de voorgaande twee zomers ook al naar grote tevredenheid de trainingskampen voor Fortuna Sittard in Hoenderloo. De selectie en technische staf zullen verblijven in Club Mega Saray in Belek. 

Oefenwedstrijd
Op donderdag 9 januari om 17.00u (lokale tijd) zal Fortuna Sittard een oefenwedstrijd spelen tegen Başakşehir FK. Deze ploeg staat momenteel tweede in de Turkse competitie en stootte afgelopen week nog door tot de knockout-fase van de Europa League door Borussia Mönchengladbach te verslaan. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van het Maxx Royal Football Center in Belek.

Trainingen
Verder zal er uiteraard iedere dag getraind worden door de selectie. Pers en fans zijn bij alle trainingen welkom. Mogelijkheden om met spelers en staf te spreken zijn er alleen op 9 januari na afloop van de wedstrijd en op 10 januari na de ochtendtraining. Voor beide persmomenten dienen leden van de pers zich vóór 8 januari aan te melden via: communicatie@fortunasittard.nl