Fortuna Sittard lanceert nieuwe website

Fortuna Sittard trapt 2020 af met een compleet vernieuwde website. Het nieuwe fortunasittard.nl staat vanaf vandaag online. De metamorfose werd gerealiseerd in samenwerking met de vaste designpartner van de club, James Robinson een marketing- en designbureau gelegen in Hulsberg. 

Het afgelopen jaar is Fortuna Sittard overgestapt op een nieuwe huisstijl en nu is ook de website hierop afgestemd. Daarnaast voorziet de nieuwe website in de wens van Fortuna Sittard om supporters beter te informeren en op een meer innovatievere manier. De combinatie van het mooie design en de goede structuur, maakt de website daarnaast erg gebruiksvriendelijk.

““Wij zijn als James Robinson trots dat we dit project samen met Fortuna Sittard hebben mogen uitvoeren. Een eigentijdse website waarbij de supporters en partners centraal staan. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden met het resultaat en zullen de komende periode gebruiken om de website verder te optimaliseren.” aldus Jim Coumans, mede-eigenaar van James Robinson.

“De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de nieuwe website en nu ik het eindresultaat zie is het alle moeite meer dan waard geweest. De komende weken zal de website nog verder worden geoptimaliseerd, maar op deze eerste versie ben ik al erg trots. Ik ben James Robinson ontzettend dankbaar voor alle moeite en tijd die zij in dit project hebben gestoken. Zij hebben een prachtige website gerealiseerd waarmee de club nog jaren vooruit kan en waar iedereen binnen de club trots op kan zijn.” aldus Nick Verheijen Marketing Manager Fortuna Sittard.