Fortuna Sittard lanceert derde tenue, pre-orderen mogelijk

Fortuna Sittard heeft voor het eerst in de clubgeschiedenis een derde tenue gelanceerd. De club kan in het seizoen 2021/2022 indien gewenst uitwijken naar een marineblauw tenue, verfraaid met lichtblauwe details. Het shirt is qua design in lijn met het eerder gepresenteerde thuistenue

De kleur marineblauw is leidend in het derde tenue. De kleur is niet alleen de basis voor het bovenstuk, maar ook voor het broekje en de sokken. Met de keuze voor het blauwe derde tenue borduurt Fortuna Sittard verder op het uittenue van het vorige seizoen, waarbij het blauw-oranje tenue een van de best verkochte uittenues uit de recente geschiedenis werd. 

Onder de supporters bestond vorig jaar verdeeldheid over het mee laten kleuren van het logo. De ene groep vond het prachtig en heeft het shirt dan ook massaal gekocht, maar er was ook een groep die vond dat het logo te allen tijde in de groen-gele kleuren moest blijven. Om aan beide groepen gehoor te geven, is gekozen om bij het thuis- en uitshirt het logo in de oorspronkelijke kleuren te houden en bij het derde tenue wel het logo te laten meekleuren met het design. Hiermee heeft iedere fan zijn eigen keuze voor zijn gewenste wedstrijdshirt.

UITTENUE 2021/2022

Met het presenteren van het derde tenue rest enkel nog de lancering van het uittenue. Voor de aankondiging van dit shirt is er gekozen voor een unieke presentatie. De club biedt supporters de kans om in de komende periode een mysterybox aan te schaffen, met daarin het nieuwe uittenue. Hiermee houd je het design als verrassing tot het bij jou wordt bezorgd.

Als beloning voor het vertrouwen, ontvang je het shirt als eerste en weet jij voor alle andere supporters in welk design wij onze uitwedstrijden gaan voetballen. Je ontvangt het shirt in een exclusief ontworpen mysterybox, gerealiseerd in samenwerking met Vensica.nl en Holbox. Pas na levering van de mysteryboxen volgt de presentatie van het shirt. We kunnen alvast een tip van de sluier geven. Benieuwd naar een kleine teaser?

PRE-ORDEREN VAN TENUES 2021/2022

Daarmee is het mogelijk om vanaf vandaag alle tenues voor het komende seizoen te pre-orderen. Er zijn hierin vier mogelijkheden, welke hieronder zijn toegelicht. Pre-orderen is mogelijk tot zondag 25 juli 2021, 12:00 uur. De shirts zullen, afhankelijk van de levering, in de daaropvolgende week worden verstuurd. De reguliere verkoop van de shirts start naar schatting begin augustus.

Let op: als je kiest voor een bedrukking op het shirt, is het niet meer mogelijk om het shirt te retourneren en/of te ruilen.

Thuisshirt 2021/2022

Volwassen: €59,95 Kinderen: €54,95
PRE-ORDER

Thuisshirt

Derde tenue 2021/2022

Volwassen: €59,95 Kinderen: €54,95
PRE-ORDER

derde shirt

MYSTERYBOX UITSHIRT

Volwassen: €59,95 Kinderen: €54,95
PRE-ORDER

Mysterybox uitshirt

MYSTERYBOX ALLE SHIRTS

Volwassen: €149,95 Kinderen: €134,95
PRE-ORDER

mysterybox 3-PACK