Fortuna Sittard krijGt catering stadion weer in eigen beheer

De catering in het stadion komt weer in handen van Fortuna Sittard. De club is het proces gestart om een meerderheid van de aandelen over te nemen van de huidige uitbater. De catering werd in de afgelopen jaren uitgebaat door SECC onder leiding van algemeen directeur Jack Aerts. Dhr. Aerts zal in de nieuwe constructie aanblijven als directeur van SECC, echter zal het cateringbedrijf worden opgenomen in de bedrijfsstructuur van Fortuna Sittard welke onder de leiding van Ivo Pfennings valt.

Vooruitlopend op deze ontwikkelingen heeft de club Janine van der Putten aangesteld als Manager Business & Events: “Met meer dan tien jaar ervaring in de evenementenbranche kijk ik enorm uit naar deze mooie nieuwe uitdaging. De komende weken ga ik mij richten om de faciliteiten in het stadion te optimaliseren en om deze effectiever te gaan inzetten. Door een luisterend oor te bieden, nieuwe ideeën te opperen en met een hoop enthousiasme gaan wij de hospitality voor onze gasten verder verbeteren en het stadion weer een hotspot maken voor diverse evenementen”.

Algemeen directeur Ivo Pfennings is op zijn beurt tevreden met het meerderheidsbelang: “Er liggen enorm veel kansen om meer commerciële inkomsten uit het stadion te vergaren, waardoor deze overname goed past in de ambities en groeistrategieën van de club. Wij zullen de komende periode gaan gebruiken om een duidelijk plan op te stellen hoe wij onze ruimtes zo optimaal mogelijk kunnen gaan inrichten om voor een divers publiek interessant te geraken. Wij hebben met ons voetbalstadion een unieke locatie en zijn verheugd dat wij deze nu samen met SECC actief in de markt mogen gaan zetten.”

De komende periode zal gebruikt worden om SECC te integreren in de kanalen van Fortuna Sittard, waaronder de website. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan alvast vrijblijvend contact op met janine.vanderputten@fortunasittard.nl.