Fortuna Sittard gaat voor vol eigen huis tegen Vitesse

Met nog drie wedstrijden te gaan is Fortuna Sittard nog volop in de race voor directe handhaving. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen Vitesse, zal hoe dan ook een heel belangrijke wedstrijd worden. Een fase waarin we alle steun goed kunnen gebruiken en we er als club dan ook alles aan doen om de tribunes vol te hebben tijdens de laatste reguliere competitiewedstrijd in Sittard. Profiteer optimaal door gebruik te maken van een van de geldige ticketacties!

1+1 voor members

In de laatste reguliere thuiswedstrijd van dit seizoen is de steun van de 12e man onmisbaar. We willen daarom  de supporters die ons het hele seizoen door dik en dun hebben gesteund de kans geven om een vriend(in) of familielid mee te nemen naar het duel tegen Vitesse. Deze actie was onlangs nog een succes tegen Sparta Rotterdam, waar ruim tienduizend supporters de weg naar het Fortuna Sittard Stadion wisten te vinden. 

Alle members (seizoenkaarthouders) kunnen dus ook dit keer iemand gratis meenemen naar deze cruciale wedstrijd. Alle members hebben een mail ontvangen met een kortingscode. Door middel van die kortingscode kunnen members een gratis extra ticket bestellen, via MijnFortuna. Mochten er zich problemen voordoen met het bestellen van het gratis ticket, klik dan HIER voor toelichtingen over veelvoorkomende problemen.

ALLE TICKETS €5

Daarnaast komen alle tickets voor de reguliere vakken in de verkoop, voor slechts €5 per stuk. Op die manier hoopt Fortuna Sittard op een zo vol mogelijk stadion, waarmee we onze selectie hopelijk richting de overwinning kunnen juichen. Kaarten kunnen vanaf nu besteld worden via tickets.fortunasittard.nl.

Heb jij reeds tickets voor Fortuna Sittard – Vitesse gekocht voor de normale tarieven? Dan wordt het verschil in prijs wat jij teveel hebt betaald morgen automatisch op jouw rekening teruggestort. Dit kan enkele werkdagen duren alvorens het bedrag op jouw rekening verschijnt.

Samen met jullie strijden we voor lijfsbehoud!