Fortuna Sittard fitter dan ooit door partnership met Decathlon Kerkrade

De selectie van Fortuna Sittard kan voortaan rekenen op ondersteuning door Decathlon Kerkrade. ’s Lands voornaamste retailer op het gebied van sportartikelen voorziet de Limburgse eredivisionist vanaf het seizoen 2020-2021 van voedingssupplementen en diverse sportattributen. Alles om de prestaties op trainingen en wedstrijden nog verder te verbeteren. Beide partijen opteren voor een partnership voor de lange termijn.

“We hebben inderdaad beide de intentie uitgesproken om dit partnership verder te trekken dan dit eerste jaar”, vertelt commercieel manager Jiry Funke. “In onze zoektocht naar een geschikte partner in dezen raakten we in gesprek met Decathlon Kerkrade. En ik moet zeggen: dat voelde voor ons als Fortuna meteen heel goed. Met Decathlon Kerkrade als partner krijgt Fortuna Sittard de beschikking over poeders die het herstel ná en de voorbereiding óp wedstrijden bevorderen. Dit in aanvulling met de diverse sportattributen, maakt dat we vanaf nu perfect voorzien worden in onze topsportbehoeften. We zijn heel blij met deze samenwerking!”

”Naast het voorzien van diverse voedingssupplementen van ons eigen merk Aptonia en diverse sportattributen van het eigen merk Domyos staan beide partijen ook voor het bevorderen en verhogen van de Limburgse sportparticipatie”, geeft partnership leader Tim Bödicker aan. “Dit doen we gezamenlijk middels het organiseren van meerdere sport & speldagen voor kinderen in de wijken Sittard-Geleen gedurende het nieuwe schooljaar. Bovendien kijken kinderen en families enorm uit naar het nieuwe voetbalseizoen, waardoor wij als partner erg verheugd zijn met het waardevolle en tevens maatschappelijke partnership met Fortuna Sittard. Sport op breedte- en topsportniveau toegankelijk maken voor iedereen past bij Decathlon Kerkrade”. 

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23