Fortuna Sittard en ProSoccerData zetten samenwerking voort

Fortuna Sittard zal ook in het nieuwe seizoen gebruik maken van de diensten van ProSoccerData. Het online platform stelt de club en zijn stafleden in staat om efficiënter samen te werken en de individuele ontwikkeling van spelers in detail op te volgen.  

Een belangrijke reden voor het verlengen is het gebruikersgemak. “PSD geeft ons de mogelijkheid om onze spelers doorlopend te monitoren, van het jeugdplan tot aan het eerste elftal,” omschrijft coördinator data en video-analyse Tjerk van Eggelen. “Deze informatie kunnen we vervolgens eenvoudig intern delen. Als een team bijvoorbeeld traint wordt de juiste informatie gedeeld met alle betrokken personen, van speler tot de teammanager. Wij zijn vanzelfsprekend tevreden met het voortzetten van deze samenwerking.” 

Bas Meijer, businessmanager bij ProSoccerData, is op zijn beurt eveneens content met de hernieuwde verbintenis: “Wij zijn enorm trots dat we een bijdrage kunnen leveren in de verdere professionele uitbouw van deze mooie club en zijn Academy. ”