Fortuna Sittard en Merapar vinden elkaar in samenwerking

Merapar is toegetreden tot het zakelijke netwerk van Fortuna Sittard. Het internationaal opererende bedrijf uit Veldhoven is gespecialiseerd in media en telecom en hebben daar hun sporen ruimschoots verdiend met innovatieve cloud- en software oplossingen.

“Merapar is een internationaal opererend softwarebedrijf met sterke roots in de regio. Het is daarom dat wij juist in dit jaar geloven in het steunen en bevorderen van regionale clubsport. Onze eigen medewerkers hebben ons ervan overtuigd dat Fortuna Sittard ons helpt om deze doelstellingen te bereiken,” licht CEO Erwin van Dommelen de samenwerking toe.

Harry Koiter, CMO, voegt daaraan toe: “Merapar wil zich prominenter afficheren als een sportieve werkgever. Voor al onze medewerkers hebben we reeds een fitnessabonnement om twee keer per week gezamenlijk en tijdens werktijd te sporten. Dit stimuleert en cultiveert onze teamspirit. Ook hier helpt Fortuna Sittard ons om deze missie te bereiken.”

“Ik ben blij dat we, ook in deze lastige tijd, er toch in slagen nieuwe partners aan de club te verbinden” aldus Chinouk van Zolingen, Accountmanager Fortuna Sittard. Mark Drost, als Commercieel Adviseur verbonden aan de club en tevens werkzaam bij Merapar: ” Mijn doel en uitdaging is om Merapar, samen met mijn collega’s, verder nationaal op de kaart te zetten. Door mijn rol binnen Fortuna was de link snel gelegd. Ik weet als geen ander wat het voor je naamsbekendheid kan betekenen, door je naam te verbinden aan een BVO. Als je persoonlijk de verbinding kunt leggen tussen je werkgever en je passie dan is dat een win-win-win situatie”.

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23