Fortuna Sittard en Kupers Touringcars verlengen partnership

Kupers Touringcars is ook de komende vijf jaar verbonden aan Fortuna Sittard. Het touringcarbedrijf uit Weert levert binnen het partnership de nieuwe spelersbus voor het eerste elftal en zorgt er tevens voor dat supporters de club overal kunnen volgen tijdens uitwedstrijden.

Sinds 2014 zijn Kupers en Fortuna Sittard naar wederzijdse tevredenheid met elkaar verweven. Het openbreken en verlengen van de lopende verbintenis was dan ook een logisch gevolg voor de lange termijn. “Binnen de nieuwe overeenkomst kreeg ons eerste elftal de beschikking over een nieuwe spelersbus en konden we de nieuwe huisstijl doortrekken in het design van de bus. Door middel van een poll in de Socios App konden onze Fortuna Fantoken-houders het uiteindelijke design kiezen”, vertelt commercieel manager Jiry Funke. “Opnieuw een mooie ontwikkeling voor de club qua uitstraling en facilitering van het eerste elftal, waarbij wij onze supporters een belangrijke stem gaven omtrent het design.”

Ook Kupers is tevreden met de verlenging van het partnership. Bert Fonteijn, directeur Kupers Touringcars: “We zijn trots dat we opnieuw een contract mogen aangaan met een premium sportclub als Fortuna Sittard. Onze roots als touringcarbedrijf maar ook als reisbureauketen liggen in Limburg en net als bij Fortuna ligt onze lat op kwalitatief niveau erg hoog. Dit partnership sluit daar perfect op aan!”