Fortuna Sittard en e-partner ASTRO Gaming verlengen

De samenwerking tussen Fortuna Sittard en hoofd ePartner ASTRO Gaming wordt met een jaar verlengd, waardoor het bedrijf ook het aankomende eDivisie-seizoen te bewonderen is op het shirt van de Fortuna Sittard eSporters. ASTRO Gaming, onderdeel van multinational Logitech, prijkt sinds vorig seizoen op het geel/groen tenue. Het van origine Amerikaanse bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van gaming accessoires voor professionele gamers. 

Marc van den Helder, Marketing Manager Gaming Benelux bij Logitech, geeft aan: “We zijn zeer verheugd het partnership met Fortuna Sittard E-sports te continueren. Het talentvolle team met Marc en Jason is behouden gebleven en gegroeid. Met een complete uitrusting aan gear van ASTRO Gaming willen we een serieuze gooi doen naar het kampioenschap in de eDivisie.”

Fortuna Sittard is op zijn beurt eveneens zeer tevreden dat de samenwerking een vervolg krijgt. “Het is fantastisch dat ASTRO Gaming ook dit seizoen aan ons verbonden blijft hoofd ePartner. Vorig seizoen is het eDivisie-seizoen helaas voortijdig beëindigd in verband met corona, maar in de tussentijd zijn onze eSporters zich blijven ontwikkelen met als doel het hoogst haalbare eruit te halen. Dit sluit goed aan bij de ambities van Fortuna Sittard en ASTRO Gaming,” aldus Jordy Joosten, marketing medewerker bij Fortuna Sittard.

Deze woorden werden bij de aanvang van een nieuw eDivisie-seizoen meteen kracht bij gezet. Jason Glas en Marc Groenland, de eSporters van Fortuna Sittard, schoten uit de startblokken met overwinningen op sc Heerenveen en FC Emmen, waardoor ze na twee speelrondes nog ongeslagen zijn.