Fortuna Sittard en Bidfood verlengen partnership

Fortuna Sittard is verheugd met de hernieuwde samenwerking met Bidfood. Het bestaande partnership is verlengd voor de duur van drie seizoenen.

Ralf Lacroix, vestigingsmanager bij Bidfood, is verheugd met de samenwerking. “Ik ben enorm blij dat we met Bidfood ook de komende jaren onderdeel mogen uitmaken van de verdere ontwikkeling van Fortuna Sittard en PlusOne. De afgelopen jaren hebben we met elkaar mooie dingen neer kunnen zetten en dat hopen we voort te kunnen zetten.”

Björn de Klein, namens Fortuna Sittard betrokken bij het partnership, is eveneens tevreden. “Bidfood heeft in het verleden meermaals bewezen dat het een betrouwbare en fijne partner is. Sinds 2016 mogen we Bidfood tot ons zakelijke netwerk rekenen en dat die samenwerking langer gaat duren, maakt ons trots.”

Bidfood is dé online horeca groothandel van Nederland, met een overzichtelijke en gemakkelijke webshop. Met een assortiment van meer dan 50.000 producten, bestaande uit A-merken en kwalitatieve eigen merken, wordt de wereld van food naar de klant gebracht.