Fortuna Sittard en ABLOC Pro Zero bekrachtigen samenwerking

Het was door de coronamaatregelen even wachten op de handtekeningen, maar de overeenkomst tussen Fortuna Sittard en ABLOC Pro Zero is inmiddels ondertekend. Beide partijen gaan een samenwerking aan voor de lange termijn. Het Bredase bedrijf prijkt al sinds de uitwedstrijd tegen PSV op de achterzijde van het Fortuna Sittard-shirt. 

De alcoholvrije variant van de brouwerij, ABLOC Pro Zero, is reeds toegevoegd aan het assortiment in de businesslounge. Het bekrachtigen van de samenwerking vond dan ook plaats in Skybox ’54. “We moesten even wachten, maar des te mooier dat het moment dan eindelijk daar is. We proosten op een mooie samenwerking, waarbij we hopen veel mooie momenten samen te kunnen vieren,” aldus algemeen directeur Ivo Pfennings. “Iedereen zal begrijpen dat het commercieel gezien een lastige tijd is, daarom ben ik extra trots op dit partnerschap,” voegt accountmanager Chinouk van Zolingen daar aan toe. 

Onderdeel van de samenwerking is onder meer dat Fortuna Sittard nauwer gaat samenwerken met de binnenstad van Sittard. Het streven is onder meer om in 2021 een fanshop te openen in de binnenstad en meer activiteiten te organiseren in het stadshart. “Naast het prachtige partnerschap ben ik enorm trots op het feit dat we straks Fortuna Sittard nadrukkelijk gaan terugzien in de binnenstad van Sittard” blikt marketing manager Nick Verheijen vooruit. “Deze fanshop biedt een unieke kans om verder te bouwen aan de uitstraling van de club en daarnaast biedt het een extra service richting onze trouwe achterban.”