Fortuna doet mee met collecteweek Fonds Gehandicaptensport

Fortuna Sittard is niet alleen de ploeg op het veld, maar wordt ook buiten het veld steeds zichtbaarder. Onder de vlag van Fortuna Verbindt gaat de club de maatschappij in met diverse projecten. Een van deze projecten is het G-vriendenteam, een initiatief dat de komende week extra in het zonnetje zal staan.

De komende week staat in het teken van de landelijke collecteweek van Fonds Gehandicaptensport. Een initiatief waarbij een online collecte wordt opgestart en het mogelijk is te doneren aan het fonds. De helft van het opgehaalde bedrag komt vervolgens ten goede aan het G-vriendenteam van de club.

Recent begonnen de G-vrienden weer aan de voorbereidingen. ”Ik vind het echt een heel mooi initiatief, dat ze dit bij Fortuna Sittard hebben geregeld. En ik vind het super mooi om hier te spelen. We zijn net een familie,” laat Richie desgevraagd weten tijdens de eerste training na een lange coronabreak. Daar is teamgenoot Dennis het volledig mee eens: “Het is heel gezellig.”

Wil jij ons G-vriendenteam steunen? Doneer dan nu door hier te klikken! Zo zorgen we er voor dat sporten voor iedereen mogelijk is.