Fortuna Sittard brengt exclusief fanshirt op de markt

In de afgelopen periode zijn er verschillende items toegevoegd aan het merchandise-assortiment. Daar komt nu een exclusief Fortuna Sittard-item bij. Vanaf woensdag is het gloednieuwe blauwe fanshirt verkrijgbaar in de fanshop. Het collectersitem is in beperkte oplage te verkrijgen en kost slechts €45,00. 

Het shirt is voorzien van alle sponsoruitingen, conform het officiële wedstrijdshirt, oftewel: Hurkmans Groep, Anytime Fitness, ABLOC en Ruitenheer. Daarnaast prijkt de Eredivisie-badge op de rechtermouw. Het fanshirt is deze week enkel in de fysieke fanshop verkrijgbaar. Vanaf maandag 15 maart, om 12:00 uur, is het shirt ook aan te schaffen via de webshop. Online is het tevens mogelijk om naam en rugnummer toe te voegen tegen een kleine meerprijs.

Het shirt is verkrijgbaar in de maten 140 tot en met 3XL. Om het tenue te completeren is het mogelijk het witte broekje aan te schaffen, inclusief de opdruk van de officiële broeksponsor James Robinson. Voor het verkrijgen van het exclusieve fanshirt (en broek) kan ook de Vriendenloterij-tegoedbon worden gebruikt.

LU-SHIRTS

Het is vanaf deze week eveneens mogelijk om het LU-shirt toe te voegen aan de collectie. Ook hier betreft het een beperkte oplage. De shirts zijn woensdag te verkrijgen in de fysieke fanshop en vanaf maandag 15 maart 12:00 uur worden toegevoegd aan de webshop.

LET OP! VOORAF RESERVEREN NOODZAKELIJK

In verband met de geldende maatregelen is het helaas niet mogelijk om de fanshop vrijblijvend te bezoeken. Het is noodzakelijk om voorafgaand aan een bezoek een moment te reserveren. Dit kan tot 4 uur voorafgaand aan het gewenste tijdstip via de Fortuna Sittard Webshop. Het is per supporter toegestaan om één tijdstip te reserveren. Bij meerdere reserveringen worden alle verzoeken verwijderd en komen de tijdstippen weer vrij.