Fortuna SC TV

Met ingang van het seizoen 2021/2022 is besloten om nauwer samen te werken met diverse supportersinitiatieven. De samenwerking met Fortuna SC werd eveneens geïntensiveerd, zo ook met Fortuna SC TV. Met uitzendingen op het officiële Youtube-kanaal zorgt de crew voor de nodige geel-groene items. Met regelmaat sluiten (oud) Fortunezen aan om bij de voetbaltafel of in een reguliere uitzending. 

Fortuna SC TV

Fortuna SC TV is het online Tv medium van de officiële supportersvereniging van Fortuna Sittard, Fortuna SC. Het is een typisch voor en door fans-concept waarbij fan beleving in de breedste zin van het woord centraal staat en er door de hechte samenwerking met Fortuna Sittard er ook een realistische en open inkijk van Fortuna Sittard gegeven wordt, zowel van de (sportieve) zaken op, als rondom het veld.

In het seizoen 2021/2022 kunnen de fans twee maal per maand genieten van een reguliere uitzending en een live praatprogramma (de voetbal tafel), waarbij naast wedstrijd- en sfeerbeelden er ook prominente gasten zijn waar de laatste Fortuna Sittard ontwikkelingen mee besproken zullen worden. 

BEKIJK HIER DE LAATSTE UITZENDING

Disclaimer: meningen en ingenomen standpunten van de presentatoren en tafelgasten hoeven niet overeen te komen met die van Fortuna Sittard.

Help jij ons?

Heb je ideeën of feedback over onze uitzendingen, of wil je ons ondersteunen? Neem dan contact met ons op! Namens Fortuna SC is Remco Lucassen de contactpersoon: remco.lucassen@fortunasc.nl