FORTUNA SITTARD START VERKOOP MEMBERSHIPS 2022-2023

Fortuna Sittard verzekerde zich zondagdag met een overwinning op N.E.C. Nijmegen van een nieuw seizoen met Eredivisievoetbal in Sittard, voor de vijfde jaargang op rij. Het was een pittig seizoen, met een achtbaan aan emoties. Emoties die aan het einde van het seizoen werden omgezet in een geweldige wisselwerking tussen spelers en publiek. 

In het komende seizoen hopen we uiteraard iedereen opnieuw te mogen verwelkomen, want ook komend seizoen doen we het samen. Het is vanaf heden mogelijk om jouw plek voor komend seizoen te verlengen of een nieuw Fortuna Membership, ook wel bekend als de seizoenkaart, te bestellen.

Fortuna Membership 2022/2023

Ook in het komende seizoen ben je met een Fortuna Membership verzekerd van diverse voordelen. Als member heb je toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden van zowel het mannen- als het debuterende vrouwenelftal. Daarnaast krijg je korting op onder meer de catering (5%) en merchandise in de fysieke fanshops (10%).

Vanwege de trouwe en onvoorwaardelijke support die we hebben ontvangen, heeft de club besloten om -ondanks de torenhoge inflatie- geen prijsverhoging door te voeren. Dit betekent dat de jeugdige supporters ook komend seizoen weer vanaf €19,68 van de partij zijn. De goedkoopste kaart voor volwassenen kost slechts €150,00.

Verenigingsactie

Fortuna Sittard heeft het afgelopen seizoen de samenwerkingen met diverse amateurverenigingen in de regio geïntensiveerd. Op deze voet willen we graag verder, waarbij voor de verenigingen een belangrijke rol is weggelegd in de campagne. Zo is het als supporter mogelijk om jouw club te voorzien van een financiële meevaller (5% van de aanschafprijs) én maakt de club meteen kans op een unieke prijs. Meer weten? Klik dan hier

Speciale familietarieven

Wat is er mooier dan met het gezin de wedstrijden van je favoriete club bijwonen? Om een dagje Fortuna met de familie te stimuleren, is besloten om ook komend seizoen de E-vakken om te dopen tot familietribune. De tarieven zijn extra aangescherpt, waardoor het een betaalbare uitje is voor de gehele familie.