Fortuna lanceert nieuwe Fortuna-app

Het werd in een eerder stadium al aangekondigd en na maanden van ontwikkelen en doorontwikkelen is het moment dan daar! Fortuna lanceert in samenwerking met partner Azerion de gloednieuwe Fortuna-app, een interactieve app voor de supporters van de club. 

Nick Verheijen is tevreden met de lancering van de nieuwe app. “Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er zijn,” laat de marketingmanager optekenen. “De afgelopen weken hebben we circa 100 supporters gevraagd om de app te testen en verbeterpunten aan te dragen. Deze input hebben we meegenomen, net als de feedback die we de afgelopen dagen hebben ontvangen over enkele foutmeldingen. Nu de laatste zaken zijn aangepast, zijn we zeer te spreken over de uitstraling en zijn we blij dat we de functionaliteiten van de vorige app verder hebben geoptimaliseerd. De komende maanden zullen wij in samenwerking met Azerion nieuwe features aan de app toevoegen, zoals games en het aanschaffen van merchandise.” 

Robbert Oomens, namens Azerion nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe app, voegt daaraan toe: “De huidige versie van de app is een mooie start. Wij zullen de komende maanden intensief contact blijven houden met Fortuna om belangrijke nieuwe features toe te voegen. De app moet een echte experience gaan creëeren en niet enkel op de wedstrijddag als extra kanaal fungeren. De komende maanden zal dit stapsgewijs worden doorgevoerd, waarbij we altijd nauwlettend de reacties en feedback van de achterban zullen monitoren.” 

Mocht jouw Fortuna-app nog niet omgezet zijn naar de nieuwe versie, update deze dan via de App Store of Google PlayStore.

Feedback op de app

Ondervind jij problemen met het laden van de app? Of mis jij nog bepaalde functionaliteiten en/of verbeteringen in de app? Geef jouw feedback dan HIER door. Op deze manier kan de ontwikkelaar gericht aan de slag met jouw feedback.

Download de fortuna-app

Heb jij de Fortuna-app nog niet op jouw telefoon of tablet staan? Download de app dan gemakkelijk en snel.

Klik HIER om de app te installeren op een Apple device
Klik HIER om de app te downloaden op een Android device