Fortuna in de regio: Voor vijf euro naar Volendam

Fortuna zoekt ook in het huidige seizoen de samenwerking op met amateurverenigingen en scholen. Met Fortuna in de regio krijgen leden en scholieren de kans om tegen gereduceerd tarief kennis te maken met de Sittardse voetbalclub. Ditmaal is het mogelijk om voor vijf euro per ticket de wedstrijd tegen FC Volendam te bezoeken. Er werd tot op heden al gretig gebruik gemaakt van de actie, met ruim zeshonderd verkochte kaarten.

KIDSPLEIN

Fortuna en FC Volendam treffen elkaar op zondag 2 oktober, de aftrap is om 12:15 uur. Een gunstig tijdstip voor onze jeugdige fans. Daarom zal er voorafgaand aan de wedstrijd een Kidsplein worden opgebouwd ter hoogte van de ticketunit bij ingang Oost/Zuid. Hier kunnen supporters genieten van een hapje en drankje of hun hart ophalen aan de diverse spellen en attributen. Uiteraard zal ook Fortunior rondlopen, een ideaal moment om een foto te scoren met de mascotte! 

Afhankelijk van het weer

Het Kidsplein is vanaf twee uur voor de aftrap, vanaf 10:15 uur, te bezoeken. Doordat de ondergrond bestaat uit gras, zijn we afhankelijk van het weer. Mocht de weersverwachting voor komende zondag verslechteren, waardoor de speelattributen niet veilig gebruikt kunnen worden, bestaat de kans dat het Kidsplein geen doorgang kan vinden. Indien dit het geval is zal dit tijdig worden gecommuniceerd via onze officiële kanalen. 

Nog niks gehoord?

Heb jij nog niks gehoord van jouw vereniging of school? Neem dan contact op met je trainer of docent, zodat ook jij voor een gereduceerd tarief de wedstrijd kan bijwonen. Doet jouw vereniging of school niet mee, laat het ons dan weten via mvo@fortunasittard.nl