Fortuna Fancast

Fortuna Sittard heeft in het seizoen 2021/2022 in samenwerking met enkele supporters de Fortuna Fancast gelanceerd. Een initiatief waarbij de club aan de hand van een podcast probeert in te spelen op actuele zaken en gebeurtenissen rondom de club, met als uitgangspunt de achterban nauw te betrekken bij de ontwikkelingen van de club. Door te luisteren naar de podcast blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom Fortuna Sittard.

Het concept

De podcast wordt minimaal één keer per maand opgenomen en komt structureel online op de laatste maandag van de maand. Indien de situatie daar om vraagt is het mogelijk om een extra podcast in te plannen. De insteek is altijd hetzelfde: de supporters informeren over de actualiteit en de gelegenheid geven om vragen te stellen. Dit doen we door per podcast tafelgasten aan te laten sluiten vanuit verschillende achtergronden. Dit moet bijdragen aan een dynamische en interactieve podcast. 

Disclaimer: meningen en ingenomen standpunten van de presentatoren en tafelgasten hoeven niet overeen te komen met die van Fortuna Sittard.

HIER TE BELUISTEREN!

OF VIA JOUW FAVORIETE PODCAST-PLATFORM

SOUNDCLOUD

SPOTIFY

APPLE PODCAST

Prijsvraag

Weet jij het antwoord op de prijsvraag van de meest recente Fortuna Fancast? Doe dan mee om kans te maken op de toffe prijs! Laat je naam, e-mailadres en antwoord achter en wie weet ben jij straks de gelukkig winnaar!