Fortuna Fancast

Met ingang van het seizoen 2021/2022 kunnen supporters voor al het laatste nieuws terecht bij een nieuwe podcast over Fortuna Sittard. Na te zijn benaderd door enkele enthousiaste supporters is de club de samenwerking aangegaan om de Fortuna Fancast te realiseren. Een podcast voor en door fans, over en met de club. Een onafhankelijke podcast, die voor de club dient als extra platform om snel en laagdrempelig te communiceren met de achterban. Door te luisteren naar de podcast blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom Fortuna Sittard.

Het team

Het initiatief werd opgezet door supporters Marc en Patrick. Na ervaring op te hebben gedaan bij de Zitterd Allein Podcast besloot het duo na afloop van het seizoen 2020/2021 op eigen benen te staan. De wens om podcasts op te nemen over Fortuna Sittard bleef, alleen dan met een andere insteek. Na meerdere gesprekken met de club is besloten om hierin de samenwerking op te zoeken.

Momenteel is het team nog opzoek naar versterkingen, waarbij we al een paar bekende gezichten op het oog hebben. Hopelijk kunnen we hier snel meer over kwijt! Wil jij ook een keer aanschuiven, of heb je ideeën/tips? Mail dan naar fortunafancast@gmail.com

Disclaimer: meningen en ingenomen standpunten van de presentatoren en tafelgasten hoeven niet overeen te komen met die van Fortuna Sittard.

HIER TE BELUISTEREN!

OF VIA JOUW FAVORIETE PODCAST-PLATFORM

SOUNDCLOUD

SPOTIFY

APPLE PODCAST