Fortuna Sittard biedt supporters extra service met PushBird

Met het lanceren van de nieuwe website heeft Fortuna Sittard onlangs een mooie stap gezet in het professionaliseren van haar online omgeving. Vanaf heden wordt de website uitgebreid met de tool PushBird. Wil jij niets missen van het belangrijkste Fortuna Sittard nieuws? Dan is PushBird echt iets voor jou!

Wat moet je doen?
Wanneer je onze website bezoekt verschijnt er een ‘pop-up’. Na een eenmalige toestemming kun jij zelf kiezen van welke zaken je op hoogte gehouden wilt worden. Met het selecteren van een categorie ontvang jij vervolgens automatisch een notificatie wanneer er nieuws is omtrent dit onderwerp. 

Aanpassen voorkeuren
Mocht jij na enkele weken een aanpassing willen doen aan de gekozen onderwerpen, kan jij je voorkeuren te allen tijde aanpassen in het PushBird menu. Dit menu vind jij door op de verticale button “Beheer notificaties” te klikken, welke jij kan vinden aan de rechterkant van de website.  

Aanmelden
Ben jij enthousiast en wil jij niks meer missen van belangrijke Fortuna Sittard nieuwsberichten? Meld je dan direct aan voor deze nieuwe communicatie service.

LET OP: PushBird wordt op dit moment nog niet ondersteund door IOS.

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23