wedstrijdbezoek huishoudens

Voor de seizoenkaarthouders die als één huishouden bij elkaar willen zitten, zijn speciale vakken ingericht. Dit zijn de vakken E1, E2 & E3 en het uitvak. Seizoenkaarthouders die hier willen zitten, zullen onderstaand formulier dienen in te vullen. De aanvragen worden vervolgens handmatig verwerkt om zo een optimale bezetting te kunnen realiseren, hierdoor kan er geen keuze worden gemaakt voor een specifiek (huishoudens) vak.

De kaarten zullen uiterlijk de dinsdag voor de wedstrijddag digitaal worden toegestuurd naar het emailadres van jouw Mijn Fortuna Profiel. Eventueel overgebleven plekken in deze vakken zullen de woensdag (inschrijfmoment 2) ter beschikking komen waarbij de 1.5 meter maatregel van kracht is.

Geen dubbele boekingen
Na het invullen van het formulier is het niet meer toegestaan om ook een los ticket te reserveren. Bij deze dubbele boekingen zal de club beide bestellingen annuleren. Middels deze restrictie willen wij de maximale capaciteit garanderen. 

Controle adresgegevens
Middels het relatienummer zullen wij een controle uitvoeren of het inderdaad één huishouden betreft. Het is daarom vanaf maandag 7 september ook niet meer mogelijk om online de adresgegevens aan te passen.

Inschrijfmomenten
Net als bij de losse tickets gelden voor de formulieren van de huishoudens dezelfde inschrijfmomenten. Iedere supporter die recht heeft om zich in te schrijven ontvangt hier één dag voor het inschrijfmoment een emailbericht van. Alleen de formulieren van seizoenkaarthouders die tot deze groep behoren, worden meegenomen in de indeling.

formulier

Bij onderstaand formulier vragen wij de eindverantwoordelijke van het huishouden onderstaande gegevens in te vullen. Van de overige personen van het huishouden vragen wij enkel het 8-cijferige relatienummer wat achterop de seizoenkaart staat vermeld en ook digitaal te vinden is bij jouw profiel binnen Mijn Fortuna. 

update

Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer er weer publiek is toegestaan bij de thuiswedstrijden van Fortuna Sittard. Zodra dit weer mogelijk is, zullen wij de week voorafgaand aan de wedstrijd op de vrijdag om 12:00 uur het formulier hier online zetten.