wedstrijdbezoek 0 t/m 12 jaar

Om zoveel mogelijk seizoenkaarthouders tegelijkertijd te kunnen ontvangen, willen wij alle seizoenkaarthouders van 0 t/m 12 vragen om onderstaand formulier in te vullen en geen plek te reserveren in het stadion. Uiteraard dient een volwassene die meegaat wel een plek te reserveren in het stadion. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt namelijk niet de 1.5 meter maatregel. Met de informatie uit het formulier kan Fortuna Sittard de seizoenkaarten handmatig inboeken en een hogere capaciteit regelen.

Inschrijfmomenten
De kaarten voor de jeugd t/m 12 jaar kunnen zowel op inschrijfmoment 1 als op inschrijfmoment 2 besteld worden. Denk hierbij wel aan het feit dat de volwassenen wel strikte inschrijfmomenten hebben, waardoor hier op gewacht dient te worden om de juiste plek te kiezen mits deze naast elkaar willen zitten.

gegevens kind

Bij onderstaand formulier vragen wij om de gegevens van de seizoenkaarthouder t/m 12 jaar in te vullen.  Mocht een volwassene de kaart hebben aangeschaft voor zijn of haar kind, vul dan de gegevens in van de volwassene maar wel te allen tijde de voor- en achternaam van het kind. Geef in onderstaand formulier ook aan op welke plek het kind graag zou willen zitten.

update

Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer er weer publiek is toegestaan bij de thuiswedstrijden van Fortuna Sittard. Zodra dit weer mogelijk is, zullen wij de week voorafgaand aan de wedstrijd op de vrijdag om 12:00 uur het formulier hier online zetten.