FC Dordrecht werkt mee aan verzoek om fans te ontvangen

Voor Fortuna Sittard staat vrijdagmiddag een dubbele ontmoeting op het programma. SV Straelen en FC Dordrecht zijn in aanloop naar het nieuwe seizoen de tegenstanders aan de Krommedijk. In samenwerking met FC Dordrecht zijn een beperkt aantal plaatsen in het uitvak gerealiseerd. Het is enkel mogelijk om de wedstrijd tegen de Dordtenaren bij te wonen voor fans die een membership hebben gekocht voor het seizoen 2021/2022. De wedstrijd tegen SV Straelen blijft vanwege geldende maatregelen besloten. 

Door werkzaamheden aan het Riwal Hoogwerkers Stadion waren de mogelijkheden beperkt, desondanks kon FC Dordrecht toch voldoen aan het verzoek van Fortuna Sittard om te kijken naar de mogelijkheden voor het ontvangen van uitsupporters. Met de mogelijkheden die er zijn, zijn er een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Bijwonen FC Dordrecht - Fortuna Sittard (16:30 uur)

Door het beperkte aantal beschikbare kaarten wil de club iedereen met een membership een gelijke kans geven voor de aanschaf van de kaarten. Hierdoor zullen de tickets vanaf 19:00 uur in de verkoop gaan. De tickets voor deze wedstrijd zijn gratis. De tickets zijn aan te schaffen door het digitale formulier in te vullen dat dan online komt te staan. Zorg dat je jouw relatienummer (SRO-ID) bij de hand hebt. 

Om de wedstrijd bij te wonen is het overleggen van een negatief testbewijs, een bewijs van volledige vaccinatie of een bewijs van herstel verplicht nodig om het stadion in te komen. Dit bewijs is middels een QR-code via de coronacheck-app aan te tonen. Indien je een negatief testbewijs wil overhandigen dan is het belangrijk dat je  tijdig een testafspraak plant via Testen Voor Toegang. Deze negatieve test mag maximaal 24 uur oud zijn en dient te worden aangetoond met de QR-code in de app.