Fanshop weer GEOPEND, Vriendenloterij vanaf 10 MAART

De fanshop opent weer haar deuren. Nadat de fysieke shop enkele maanden dicht was, is het vanaf 3 maart weer mogelijk om een bezoek te brengen. Uiteraard zal dit gebeuren onder de strikte naleving van de geldende maatregelen. De fanshop is aanstaande woensdag geopend van 14:00 tot 18:00 uur. 

De fanshop zal eenmalig extra geopend zijn op vrijdag 5 maart. De openingstijden op deze vrijdag zijn van 14:00 tot 17:30 uur. In het vervolg zullen de reguliere openingstijden (woensdag van 15:00 tot 18:00 uur) weer van kracht zijn. Bekijk hiervoor ook de kalender

Reserveren

Om de fanshop te kunnen bezoeken is het maken van een reservering noodzakelijk. Per 10 minuten mogen maximaal twee personen de fanshop bezoeken, hierbij de geldende maatregelen in achtnemend. Reserveren kan via de webshop. Indien een moment niet meer beschikbaar is, zal dit worden aangeduid met uitverkocht. Het is per supporter toegestaan om één tijdstip te reserveren. Bij meerdere reserveringen worden alle verzoeken verwijderd en komen de tijdstippen weer vrij.

Reserveer nu jouw moment:
Woensdag 3 maart 
Vrijdag 5 maart

LU-SHIRTS

Het is vanaf woensdag 3 maart mogelijk om het eerder bestelde LU-shirt op te halen. Neem hiervoor de bevestigingsmail (op de telefoon voldoet) van de pre-order van het LU-shirt mee. Het resterende bedrag van €29,95 dient ter plekke te worden betaald. 

Tevens is het mogelijk het reeds ontvangen LU-shirt te ruilen, mits shirt en verpakking in perfecte staat zijn. 

VRIENDENLOTERIJ

De gelukkige winnaars van de Vriendenloterij-tegoedbon kunnen vanaf 10 maart terecht in de fanshop. Hiervoor dient eveneens een reservering te worden gemaakt.