Fanshop op afspraak weer geopend BIJ versoepelingen

De fysieke fanshop van Fortuna Sittard opent zaterdag naar alle waarschijnlijkheid weer zijn deuren. Zo kwam gisteren in het nieuws dat de verwachting is dat vanavond bij de persconferentie wordt aangegeven dat niet-essentiële winkels weer open mogen. Dit is onder voorbehoud dat er een afspraak wordt gemaakt. 

Door dit nieuws kan de fanshop van Fortuna Sittard worden geopend aanstaande zaterdag, mits deze versoepeling ook daadwerkelijk wordt aangekondigd. Hierbij streeft Fortuna Sittard ernaar om alle bezoekers te ontvangen in een veilige omgeving. Hieronder worden daarom de voorwaarden verder toegelicht.

Om een bezoek te brengen aan de fanshop in het centrum van Sittard dient vooraf een reservering te worden gemaakt. Dit kan door een gratis ’ticket’ aan te schaffen voor een van de beschikbare tijdstippen. Het ticket is aan te schaffen via de webshop. Per tijdslot van 15 minuten zullen er vier tickets beschikbaar komen, waarbij één ticket toegang biedt aan één persoon.  Middels de reserveringen in de webshop kunnen de beheerders van de fanshop bijhouden welke supporters op welke tijdstippen komen winkelen. De naam vermelden bij binnenkomst is daarom voldoende ter controle. 

Daarnaast blijven de basisregels van kracht in de fanshop, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand. Mocht vrijdag tijdens de persconferentie de versoepelingen niet worden aangekondigd, zullen alle gereserveerde tijdstippen komen te vervalen.  

Voor de openingstijden van de fanshop kun je hier terecht. Wij hopen jou zaterdag weer te mogen begroeten.