F4SEC ondersteunt Fortuna Sittard op het gebied van veiligheid

F4SEC Security Group B.V. is de nieuwe beveiligingspartner van Fortuna Sittard. Het Sittardse bedrijf is met ingang van het huidige seizoen  als Business Partner verbonden aan de club en is onder meer verantwoordelijk voor de dagelijkse beveiliging en de ondersteuning op wedstrijddagen.

Directeur Francois Nicoll: “De samenwerking met Fortuna voelt in meerdere opzichten goed. Uiteraard verbinden we ons als Sittards bedrijf graag zakelijk en professioneel aan Fortuna en dragen we de club een warm, groen/geel hart toe. Tevens verloopt de samenwerking met de veiligheidscoördinator en het overige management inhoudelijk zeer prettig en soepel. Samen zoeken we continue naar passende oplossingen en versterken elkaar waar dat kan.”

“Voor mij persoonlijk is met de bezegeling van deze samenwerking de cirkel weer rond. Ooit stond mijn vader als toenmalig korpschef van Politie te Sittard en Fortuna fan in hart en nieren mede aan de wieg van de Stichting Fortuna Sympathisanten. Als kleine sjnaak mocht ik vaak mee naar wedstrijden in de Baandert. Hij maakte toen vanuit zijn rol als korpschef en fan bijzondere clubmomenten mee zoals de Europese wedstrijden tegen Everton. Helaas mag hij niet meer mee maken dat wij nu vanuit een ander perspectief binnen het veiligheidsdomein een bijdrage mogen leveren aan het soepele wedstrijdverloop van zijn Fortuna. Ik denk dat hij stiekem wel trots zou zijn geweest om te zien dat de tweede generatie de samenwerking voortzet.”

F4SEC is een gespecialiseerde dienstverlener  op het vlak van veiligheid en beveiliging en heeft flexibiliteit hoog in het vaandel staan. F4SEC staat dan ook niet voor niets voor Flexibility 4 Security. Ryanne Joosten is dan ook tevreden met de samenwerking. “Met F4SEC hebben we een bedrijf binnen de gelederen, die weet wat er gevraagd wordt,” laat de veiligheidscoördinator desgevraagd optekenen. “De kennis en kunde van F4SEC helpt ons in het faciliteren van een veilige omgeving voor medewerkers en supporters.”