EP:Tummers nieuwe gold business partner Fortuna Sittard

EP:Tummers is vanaf het seizoen 2021-2022 Gold Business Partner van Fortuna Sittard. De Elektronica- & Witgoedspecialist, die onlangs een megastore opende in Sittard-Geleen, voegt zich vanaf het komende seizoen toe aan het zakelijk netwerk van de Sittardse ploeg.

Om het partnerschap direct kracht bij te zetten, keert vanaf de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk de Man of the Match terug in het Fortuna Sittard Stadion. In samenwerking met de kersverse partner organiseert de club een verkiezing waarbij supporters kunnen stemmen op hun favoriete speler.

Vanaf de 75e minuut kunnen supporters een stem uitbrengen op hun EP:Tummers Man of the Match. Dit dient te gebeuren via de Fortuna Sittard-app. Het blijft tot het laatste fluitsignaal mogelijk om te stemmen. Na afloop van de wedstrijd wordt de EP:Tummers Man of the Match bekend gemaakt en maak jij, als supporter, kans op een tegoedbon t.w.v. €150,00 te besteden bij EP:Tummers.

Zorg dus dat je vrijdag de Fortuna Sittard-app op jouw mobiel hebt geïnstalleerd en dat je vanaf minuut 75 op de EP:Tummers Man of the Match stemt. Samen Nao Veure!